Lepas Keguguran Hamil Lagi

Hye mommies,, sya nak tnya klau mcm kta lepas kegguran 3 bulan da, pastu kta dpt tau kta hamil lgi.. Ada kha kandungan kta tu berisiko tggi?? Hngga kan kena gugur kan??? Mnta pndapat yg ada pnglman.. Tq

2 Các câu trả lời

Berisiko tu ye. Takpe semua tu perancangan Allan. No worries sbb doc akan sentiasa pantau. Yg penting jgn stress , jgn buat keje berat dan take care. Saya sendiri mengalami keguguran bln 2. Lepas sebln lepas pregnant smula. Doctor sentiasa pantau. Kerap kena g checkup. Alhamdulillah minggu depan 7bln❤️❤️❤️

2y trước

Alhamdulillah rezeki. sekarang dah berapa week sis. Semoga sihat selalu

Berisiko tu yes. Kena lebih hati2 je, xde lah smpai confirm gugur lg.

5y trước

InsyaAllah tak. 😉