suami tak teman

hye mommies semua, due saya 24/7 tp 23/7 sy dah kene warded…sy ade masalah dengan husband…sampai sy dihalau keluar dari rumah ,dikumpul nya barang2 sy,anak pertama (1thn 3bln), dan barang baby di depan pintu..dia halau sy keluar dari rumah kami,skrg sy tggl dgn mak sy..hal sy pun dia takde ambil tau..skrg ni sy asek terfikir je macamana lah nanti sy masa dekat hospital…kalau bersalin confirm lah suami tak de teman,tp sy nk tau,sape lah yg boleh azankan bby sy nnty…boleh ke kita minta tolong jururawat lelaki kalau ade?

23 Các câu trả lời

due akak sma dgn sya . kentalkn jiwa akak . kakak sya melahirkn ank tnpa suami disisi sbb suami dia meninggal 5hri sblom dia melahirkn. anak doc lelaki azankn . jngn risau tau kak . akak kena kuat semngat ye .

due kita sama sis 24/7..awk kuat ye, demi ank²,semoga kebahagiaan milik awk n ank² 1 ari nnt,rezeki awk msh ada family🥹🫂

3mo trước

tq sis..insyaAllah aamin allahumma aamin🤲🏻🫂☺️

Macam kakak Saya bersalin mengejut. Suami xsempat sampai hospital baby dh keluar. , Dr lelaki yg tolong azankan

Allahu kuat yaa.. moga sis dan anak ² dimurahkan rezeki dan sis dipermudahkan urusan bersalin♥️

3mo trước

insyaAllah aamin allahumma aamin☺️tq sis🫂

sis boleh mntak adik beradik lelaki sis tlog azankan.. semoga kuat yg sis.. Allah ada

sabar ye sis,Sya pun somi tak temankan sbb ldr,..kita kuat demi anak ye

boleh je mintak izin dr or jururawat lelaki dekat situ tlg azankn

3mo trước

baik..terima kasih ya☺️

kalau suami takdek, blh mntk tlng nurse laki/doc laki yg azankan.

3mo trước

alhamdulillah kalau boleh…terima kasih awak😊

suami sy tgh bertugas semasa sy bersalin... doc laki yg azankan

3mo trước

insyaAllah semoga Allah permudahkan urusan sy☺️

Doc laki blh azankan..semoga urusan sis Allah permudahkan

3mo trước

oke baik.terima kasih ya☺️