eczema

Hye mommies. Sape ade pglman anak kena eczema dekat perut paha lutut betis ?? Cam mane nk hilangkan. Kesian baby. Tgn dia asik nk garu je kat perut nga lutut😔 #anakfirst #2bulan

1 Trả lời

eczema nie kdg kdg sbb brstfeed .. pemakanan ibu .. mcm contoh ayam, telur .. ade certain baby kalau immune die kuat insyallah xde pape .. tp kalau x kuat mmg mcm tu .. lg lg waktu panas die lg gatal .. tp bile ade aircond or sejuk rase gatal tu kurg .. kene make sure ade kain basah dkt bdn die .. or i suggest beli dkt spital pakar .. ade cloth y mmg untuk eczema .. ikhtiar ..