Baby cirit birit

Hye mommies nk tnya baby saya baru 2 bulan lebih . Dia dua hari tk berak lepastu pagi ni dia berak cair macam ni . Risau pulak ,mcm mna ye ?

Baby cirit birit
2 Các câu trả lời

bby bf ka sis,bby sy bf kdng2 berak cair kuning mcm ni tpi sy prsaan jdi mcm ni klw sy ada mkn pedas,tpi xsllu selang 2 hri xberak skli berak bnyk mcm ni la

pergi klinik or hospital puan kalau berkaitan baby, sbb tanya dekat sini no one can answer, sbb setiap baby lain lain