Contractions

Hye mommies ❤️ nak tanyala, sakit contractions tu rasa dia mcm mne ye? Boleh share pengalaman tak? Saya dh 39 weeks, ada rse sakit pinggang and mcm senggugut. Tapi tak sakit sangat. Mcm malamni sakit esk dh tak sakit. Dh nak due tapi still tak turun tanda. Dah bawak bjalan semua still baby dok golek golek lagi🥺

1 Trả lời

Awal2 bukaan tu sakit mcm senggugut. Kalau dh start rasa senggugut on off tu maybe dh 1cm bukaan. Boleh dah tu start buat excercise utk cptkan bukaan. Kalau sakit tu makin kuat dan berterusan, tu maksudnya bukaan makin byk.

3y trước

Kiranya senggugut tu contraction lah ye? Sbb dri smlm dh start sakit. Pagi tu hilang. Ni rasa balik. Ada yg ckp rse mcm sembelit. Jadi confuse🥺