Contractions

Hi mommies, nak tanya. Contractions tu rasa dia mcm mana? Ada baca yg ckp mcm senggugut & so on. Tapi for real, saya tak pernah kena senggugut jadinya saya tak thu rasa tu mcm mana. Tak thu lah mmg tak pernah kena senggugut ataupun pain tolerance saya tinggi. Saya dgn husb pjj, husb dah pesan kalau ada rasa lain ke sakit ke bitau dia terus, tapi saya tak thu sakit yg mcm mana rasa dia 😅 #advicepls #pleasehelp #firstmom #firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

kalau false contraction sakit nya kita bolr tahan n buat relax...kalau contarction sebenat kita sendiri serah diri ke doc untuk cek jalan..sakit nya Allah je tahu🥲

10mo trước

False contractions rasa dia cemana pula ? 😅😅 saya rasa mcm nyeri2 gitu je kat bahagian ari2. Tu pun masih boleh dibendung lagi

sakit perut memulas mcm nk berak tp tak lepas. tapi dia jd setiap 10minit.

10mo trước

xpe. nanti awk blh beza once smpai masa