merancang after deliver..

hye mommies, mind to share how u all merancang after melahirkan.. ?

79 Các câu trả lời

Saya guna pil sbb x sure dpt kerjasama dgn suami utk rancang sendiri..nak guna kaedah lain cam tak serasi pulak

iucd..xeffect hormon..99% selamat..lps 3 atau 4 tahun dah leh bukak..xyah risau2..

On depo. Tapi memang kacau hormon la, seminggu lepas cucuk depo terus period dtg selama 2 minggu. Huhuhu.

Iucd je. So far ok. Period normal. Cuma suami lah xselesa dgn benda tu kat pangkal rahim. Dia ckp skt. Hurmmmm

4y trước

Masa pasang mmg doc akan kata yg dekat2 nk period suami mmg rasa benang benda tu..hari biasa ok..tp awk pakai mmg selalu sakit ke?

Natural ja buat masa skg..sbb sush nk dpt baby dlu..lg pun tkt hormon x seimbang kalau ambik pill atau etc

5y trước

Go mummy..😂😂

Saya dr ank pertama 2011 sehingga ank ke3 2018 masih menggunakan kaedah injection setiap 3bln...

rancang sendiri..just v have to know when is our subur time..

Rancang sndri#syukur lar mnjdi gak but now otw da baby kedua🤣 #babybulanogos#baby 1st 2016#

Awal2 lepas beranak saya rancang suntik, kejap ja, xsampai setahun, pas tu rancang sendiri ja

Iucd 3 tahun...iucd x pernah terbabas...3 tahun bertahan..period pon macam biasa..takde gangguan

4y trước

Oooo 3 taon lps sy baya rm1...skrg da free ye..lg sng...sama je kk pasang dgn swasta...