merancang after deliver..

hye mommies, mind to share how u all merancang after melahirkan.. ?

79 Các câu trả lời

Amek pil.. tp lpas ank yg last putus susu bdan mkn pil pun sgkut.. aiyoyoyo.. 🤣🤣😜

Depends on u n ur husband. Klinik ada bagi khidmat nasihat jg nak merancang mcmna.

Natural planning..anak 1st ngan 2nd gap 3 thun..anak 2nd ngan 3rd 2 tahun genap..

Cucuk bontot, ramai orang cakap badan naik, saya badan lagi jadi kepeng 😅

i pakai injection depo . lagi 2weeks inject for 3rd time . anak now 1y1m

merancang sendiri.. belum pernah guna pil or jarum.. takut hormon kacau.

Sye mkn pil perancang... 6 bulan nnt tukar pil lain.. skrg mkn noriday..

Kalo jenis subur better ambik pil 😁 xpun berjarum for 3month.. Hehe

noriday after deliver, until 1y. then depo injections for 9months.

bby dh 4bln...blm ambik apa² pil lg...sbb suami pjj...huhuhu