Baby susah berak

Hye mommies.. Apa perlu buat kalau baby susah berak? Meneran sampai merah muka tapi tak berak2 jugak. Padahal tahi cair.. baby baru 2 weeks

3 Các câu trả lời

baby sy baru nak msuk 3 weeks, suke sgt meneran smpai terkentut2 trcirit2 bagai, sebenarnya meneran tu proses sesetgh baby utk menolong usus kuarkan angin & najis, mcm kita nak buang air besar kan kita meneran sdikit, cume bezanya kita x kuarkan suara, baby trkeluar suara.. bukan dia sembelit ye sis..jgn risau..😅 itu semua proses semulajadi baby, enjoy ur moment dgn suara terann dia tuh, soo comel for me..hehe..

tu bukan susah berak. normal baby baru nak belajar meneran. baby saya awal awal dulu pun macam tu.

dia belajar meneran