Sakit semasa tukar posisi tidur & bangun.. ada tips x nak redakan sakit tu 😖?

Hye mommies, ada sesiapa yg sakit kat bhgian bawah belah kiri x ? Tiap kali nak bangun dr duduk & tukar posisi tidur tu sakit sangat2 sampai berpeluh rasanya na amik masa tukar posisi tu sbb tahan sakit 😭 ada tips x mcm mana nak kurangkan sakit tu? Sy da 37 weeks..

9 Các câu trả lời

Sy pun sakit sblh kiri... Bru 34w...kdg2 jln jdi terhincut2... Sblh knn ok jer...