Susu yang sesuai

Hye momies saya nak tnye susu apa yg sesuai untuk baby yg slalu jeluak/muntah susu ni ? Baby baru 1 bulan 7hari .. Skrg ni bby minum susu dupro ,tpi setiap kali menyusu , dia akan jeluak balek . Bnyak plak tu smpai keluar kt hdung , tpi dia berak normal , najis wrna kuning .. tadi saya ade beli susu lactogen, dan saya rasa sedikit , rase nya cm manis sgt. Susu tu okey ke untuk bby ? #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu #bantusharing

Susu yang sesuai
5 Các câu trả lời

Dah minta advise doktor?

1y trước

Awak boleh refer sesi soal jawab dengan doktor tempoh hari. Pelbagai soalan yang diajukan oleh mommies di jawab oleh doktor. Harap membantu https://community.theasianparent.com/q/salam-sejahtera-semua-pengguna-tapibu-bapa-baru-pasti-terkejut-apabila-bayi-b/4674623?d=android&ct=q&share=true