Susu

Hye momies.. Nak tny susu pregnant.. Sy mmg xminum susu.. Tp riso baby.. Nak taknak kena cuba.. Susu apa yg rs x meloyakan ea.. Sdp.. Huhu

16 Các câu trả lời

Kalsium tak semestinya dari sumber susu. Boleh ambil yogurt, cheese, buah tin. Cer gugel byk lagi sumber kalsium boleh ambil.

Sy tk ambk susu, ambk pil kalsium shja.. memg tk dpt nk telan susu time prgnt nie.. jd loya klu minum susu 😔

Sy pn xske minum susu,,picit hidung telan susu,,jgn lepas hidung slgi susu blm hbis,,kang muntah,hahaha

Klau sy, mmg loya ssu tepung.. Sy tukar minum susu segar.. Ikutlh jnma apa, dutchlady ke farm fresh ke

Sy xminum susu pregnant minum Susu coklat HL je. Tekak sy pun jenis xboleh terima rasa susu

klau xblh mnum susu putih, minum yg ade perisa coklat..yg pnting ade kalsium..

So far da try HL.. Ok.. Perisa cekelet.. Xde la loya.. Maybe sbb manis.. Hihi..

Sy minum nespray..so far okey la sb x manis sgt..lagipun sy cmpur dgn oat😊

Nespry sgt ok. Tk rsa mcm susu sgt. And kurg gula. Cri susu y kurg gulaaa

Spttny susu kna minum.. Skurg2nya 2x shri nurse ckp..sy minum frisomum..