Anak XMahu MAKAN

hye mom... sy ada mslh utk mningkatkn selera mkn ank sy.. ank sy sejak brusia 2thn lbh dia hlg minat thdp mknan sperti nasi, sayuran, aym mau ikan... sdgkn ms dia berusia 8bln ke 1thn lbh dia sgt myukainya.. tp kini smua 2 sdh xtjadi.. dia hnya mkn bubur saja.. so pa cara y perlu sy lakukn... sy buntu..

2 Các câu trả lời

cuba bagi makanan lain atau hidangkan makanan tu ikut kreativiti puan.. boleh cuba appeton lysine ikut dos untuk 2 tahun ye.. buat sementara ni elakkan bagi junk food, fast food dekat anak.. mungkin selera makan dia berubah sebab makanan macam tu memang buatkan kanak2 tolak real food..

mommy boleh cuba baby food IZZLY boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/izzlyfood