Normal ke pengiraan ikut apps ni 7w tp bila scan baru 5w..

Hye ibu² semua..Normal ke pengiraan ikut apps ni 7w tp bila scan baru 5w..1st day period 16jun.. Last year pernah keguguran pd usia kandungan 7w.. Dlu mmg ada spoting.. Tp sekarng masih rasa trauma sbb bila scan, mnggu x sama dgn kiraan yg dpt.. Walaupun xde spoting ke apa, rasa takut tu tetap dtg smpai rasa hari² nk buat upt & smpai nk tidur pun susah sbb fikir hal ni,😭😭 Sy pergi scan utk nk confirmkn berapa usia kandungan utk senang sy buat buku pink.. Bantu saya🥺🥺

13 Các câu trả lời

insyaAllah baik2 sahaja.. kalau ikut kiraan 6minggu lebih kan.. tak jauh sangat tu.. persenyawaan mungkin lambat.. jaga diri 🥰

saya pun cmtu gak sis. sptutnya 7w4d tpi mlm td scan 5w5d. tak taula hm

2mo trước

sy ada baca post sahabat kita yg lain.. katanya inshaAllah xde apa² sbb kdg² kiraan tu sbnrnya ada je yg terlari.. just jaga pemakanan & kesihatan..sy pun harap moga kandungan sekarang baik² selalu..kne selalu fikir positif..

Sorry sis tkpnh pulak