MASALAH HB LOW

Hye ibu2 semua, dari ibu2 ada tips tak untuk naik kan hb,agak penat tiap2 2 minggu ke klinik🥲 saya tak makan ubat hb yng dokter bagi, jadi ibu2 ada tak ape pengambilan yng boleh diambil untuk naikkan hb?

34 Các câu trả lời

kene makan ubat yg doc bagi sbb doc nak check najis nati doc akan tanya najis warna apa . sbb dia tgk dari najis kalau kita makan ubat tambah darah ke tak . kalau doc bagi zincofer tapi tak bole makan try tukar iberet . tak jalan gak tukar obimin atau maltofer