Pakaian yang di bawa ke labour room

Hye ibu semua nak tnya soalan, untuk ibu-ibu sbb anak first tk thu nak agak . 1 .Agak pakaian newborn nak beli bnyk tk ? 2. brang yang dibawa ke hospital agak brpa bnyk ye ? 3. saya nk minta share susu formula dan botol susu untuk newborn . 4. Set yang elok untuk waktu berpantang sekali benkong First baby harap ramai ibu membantu saya ☺️ #ingintahu #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

1. Saya beli dalam 6 pasang nb punya sebab tk suka tengok baju dia longgar 😅 yg lain tu saya beli 0-3m 2. Utk bby saya bwk baju 1 pasang skli mitten booties topi bedung barut. Utk lr sy bawak bedung, barut, pampers, baju sahaja (sluar tk perlu). Pampers saya bwk je 24pcs. Klau utk diri sendiri sy bawak 3 helai kain batik, baju lengan pendek 1, cardigan 1, nursing bra 2-3, panties, pad 10. Klau tk cukup nti sy mtk suami hantarkan hehe 3. Untuk susu formula sy tk sure. Untuk botol susu saya beli avent yg anti colic punya. 4. Yg ni pun saya beli minyak je untuk urut. Klau nk beli tungku pun boleh untuk buat hari2 kan.

2y trước

Terima kasih sis😍