Selalu false contraction 🤔

Hye baby saya 31weeks,tapi saya kerap rasa menyucuk kt bahagian bawah perut ni (bahagian sakit contraction),is it normal?

2 Các câu trả lời

Ni anak kedua ke sis? sbb tau kt mnaa bhgian contrction tu.. klu sekadar mnyucuk, normal jek bagi sy.. 😅 mmg pedih sket menahan mnyucuk2 tu , lagi klu kena bhgian atas ari2.. adoii senakkk..

3y trước

ya sis 2nd baby coming soon ni ha 😁 oh yaka sis,kalau normal xpa la,saya seriau baby kluar awal ja 😅 sbb masa first pregnant xda rasa mcm ni

Sy dibelah kanan.. Hmm