Tunggu Hari je

Hye Mommies,Saya pregnant 37 weeks . Curious mcm mana sakit contraction,sebab skrg perut selalu mengeras and rasa sakit then kt pinggang/blakang badan rasa mcm electric shock.Is it contraction?or maybe false contraction?

2 Các câu trả lời

Saya pun 37weeks 4 days harini. Perut mngeras je sllu tp bby still bergerak aktif mcm biasa. Bby ska sgt bergerak ke atas dkt ngn dada saya. Kdg rasa ssak nafas sgt xboleh tdo mlm2. Hrini plk rsa mnyucuk2 je bhgjan ari2 tu. Blm ada tnda kluar air ktuban or darah ke ape ke blm lg. Due 27 jun

5y trước

Sama laa.. Harini sy dh masuk 37w6d.. Due date 5/7.. Anak sulung jgk ni..

Sakit pinggang sekali maybe contraction. Monitor kekerapan sakit. Kalau makin kerap blh pergi hospital.