Tinggi Badan

Hye assalamualikum Mommy semua . Boleh bagi suggestion vitamin atau Susu ke untuk menaikkan ketinggian berat . Kalau boleh Naik berat badan sekali pun Bagus juga . TAPI now Nak fokus pada tinggi Anak 😭buntu sangat . Anak dah 1y6m TAPI tinggi Masih 72cm 😭

1 Trả lời

taktahu la sis.. hari tuh anak ada jugak masalah ketinggian.. saya bagi makan broccoli susu kotak full cream yogurt dan keju.. alhamdulillah naik jugak