Tumpang promote

Hye Assalamualaikum mommies,maaf ye sye tumpang promote untuk cri rezeki. Sye ade open order untuk pelbagai jenis mknn.Cod area shah alam dan kawasan berdekatan. Ade puding, spageti,kerabu maggi dan lain ii.. Klau mommies berminat boleh wsp sye ye https://wasap.my/60167969307/nkorder #seriusnanya #firstmom #bantusharing #pleasehelp

Tumpang promote
17 Các câu trả lời

ya Allah murah nya...semoga Allah limpahkan rezeki buat sis ye...nak tlg Beli jauh...sy kat Sepang 🥰

Klau dekat hari2 boleh order ni, murah sgt, nmpk sedap pula tu 😋

Dari smlm laa sy nk mkn spageti mengidam nya tgok... bole ke cod gombak?

6mo trước

klau gombak kne pkai lalamove takut mahal skit klau awk ok bole je

alaaaa jauhla mommy. sedap tu menyelerakan

masyaAllah murahnya jual 😍

klu area sentul or jln tun razak ada ke

6mo trước

oh..sorry yrk..sy tnye je..sbb nmpk sedap..klu dkt ngn shah alam,saya dah beli..lagi2 murah pulak tu

kalau setia alam berapa sis cas hntar?

6mo trước

send alamat kt wsp untuk sye tgok jarak

mg dpmudahkan segalanya Allahuma Amiin

6mo trước

aamiin

Sedapny i seksyen 7 blh cod ya ???

6mo trước

boleh

Alam impian seksyen 35 cover tak?

6mo trước

bole sbb pkai lalamove