Pls Help Me

Hye assalammualaikum to muslim people Saya nak tanya. Saya da masuk 30week. Skg mengandung ank ke 4. Ank ke 3 berumur 1thn 7bln ceaser. Boleh saya tau kenapa sekrg ni saya asyik cirit birit ya? Lepastu bila makan and minum mesti muntah blk.. Pinggang saya sakit sgt dan bhgn belakang saya pon sakit dah tak tertanggung rasanya.. Boleh siapa2 bantu? Mana tau ada pengalaman yg sama ke?

2 Các câu trả lời

Kalau mkn n minum.muntah balik tkut sis kne keracunan mknn.. better sis g hsptl emrgncy... Dr bia2kn nti tkut sis mengalami hydration

5y trước

Most wlcme 😉✌pape take care tw..mg d pmudahkn segalanya..aamiin

G jmpe doktor trus sis.

5y trước

Tq sis