cirit birit

camana nak stop kan cirit birit.. da terasa smpi skt ulu ati da.. bila makan pun muntah blk..

1 Trả lời

G hspital..sy 22weeks kne cirit birit memang trseksa sgt prot skit rse mcm contraction..sy wasap nurse sy die pn suggest trus g hspital sbb die ckp klau cirit birit bdn cpt dehydrated nti effect kt baby...then g hspital memang doc ckp sy dah dehydrated trus drip 2 btol air..n doc bg ubat oral (wajib mnum slgi ade cirit birit) n pastikan mnum air dgn byk..