Seluk 14week

Hye assalammualaikum mommy.. Ada yg berpengalaman sni kena seluk..hamil dlm 14w.. Dan trjd spotting??berapa lama spotting tuh yah?? #seriusnanya

12 Các câu trả lời

Saya prnah bleeding jgk and doc scan je, tak pernah seluk lagi kalau bleeding. kalau okey dia bagi balik. And saya pernh gugur, kalau gugur tu scan2 di emrgncy and dorg anta wad bersalin, masa gugur rasa la kena seluk dgn mulut itik tu, sbb nk cek sisa,seluk pun kena and kalau bukaan buka trus kena cucuk ubat kecut rahim. Seluk bnyak kali gak, sbb nk confirmkan. Nanti sis tnya balik, seluk sebab apa yaa, risau pulak, kalau masuk itik tu pun rasa takut jugak.

2y trước

risaunya dengar😥, lepas tu mcm na result sis,

Kenapa sis kena seluk? Sy ada pendarahan sikit dekat pangkal rahim masa 12w tp doktor tak seluk, dia cuma masukkan muncung itik utk ambik sample. Sy kena seluk masa kandungan 36w untuk check bukaan, esok tu mmg ada pendarahan.

2y trước

muncung itik sis.. mybe bkn seluk.. sbb perasaan saya mcm kenak seluk sbb time kenak check keputihan sekali 😊

pena bleeding time kandungan 7minggu jam2 pagi cam tu gi hospital shah alam doktor cek then kena seluk guna muncung itik & rasa 1 cecair mngkin ubat kot...xlama juga spotting sehari je...

2y trước

sakit juga sis tpi tahan je..

sy penah bleeding,tp doc bkn seluk..doc scan ikut bawah. biasa klau seluk untuk cek bukaan je. agknya doc mksudkan scan ikut bawah kot.

2y trước

myne muncung itik kot sis.. tp saya rsa sakit sngt 🤧

seluk atau masok kan muncung itik? seluk mean tangan doctor masok dekat dlm vagina kita. bukan alat muncung itik tu.

2y trước

most wc☺️

sy pun bleeding msa 13weeks..doc cek bwh nk tgk Ada bukaan ke x rahim.so far ok, spot bleeding skit je..xde apa,now dh 31 weeks.

2y trước

yer..pakai jgk..doc nk tgk Ada bukaan Rahim ke x.so far xde..lps trimester ke2 ok xde bleeding apa dh.

klu muncg itik tu penah la spotting sikit.. lps kne msukkn muncg itik tu.. tp lps tu da xde.. sye tyme tu da 3rd trimester..

2y trước

eya sma lha sis.. seram 😂😂..spotting buat saya risau jaa

seluk ni untuk cek bukaan..pelik jugak tu,kena tanya doc tu ape tujuannya..spotting tu sekejap je..xsmpi 2hari..

2y trước

saya pn dak pasti lha mybe muncung itik.. tp saya rsa sakit sngt.. doktor tlg cek bukaan dan keputihan..

14w kena seluk sbb ape? buat gbs test ke? spotting 2 3 days je.

2y trước

eyaa first time saya kenak mcm tuh.. durg suruh saya rileks mkin saya keras kn badan 🤣🤣🤣🤣

Waalaikumsalam. Tak pernah pula. Cuba tanya doc procedure utk apa

2y trước

Noted sis