bayi muntah

Hye , ank sy baru 30 hari...setiap kali susu sy mest sendawa kan...tp kdg2 bayi akn muntah..kdg2 sikit myb normal, tp kdg2 muntah yg byk buat sy risau...bayi susu bdn setiap kali nangis mest cari tekk..?mommies semua ada idea tk???

8 Các câu trả lời

Normal sis.. bby sy bru 35hari pun sama.. kdg2 kalau dia over minum, tiap kali sendawa, kdg2 ada juga dia muntah susu, kadang2 tu xda juga..

Normal. Mmg ada bayi yang jenis begitu. Mykin dia terlalu banyak minum.

Normal tu, sy dulu pun cemas bila baby mcm tu hehe

Terlalu kenyang tu.. Hehe

Normal💕

Normal sis

Normal🤗

Normal