alahan susu

HY MOMMY. KEHAMILAN SAYA SEKARANG SUDAH 5 BULAN . DARI AWAL PREGNANT SAYA SUKAR UNTUK MINUM SUSU . BILA MINUM SAYA AKAN MUNTAH . DAH MACAM CARA SAYA CUBA UNTUK MINUM SUSU . TAPI MASIH LAGI MUNTAH 😢 SAYA RISAU SEBAB KANDUNGAN DAH MASUK TRIMESTER -2 . MOMMY² ADA TAK PENGALAMAN MACAM SAYA. APA PERLU SAYA BUAT ? ANY SUGGESTIONS PLEASE.

15 Các câu trả lời

Banyak lagi makanan lain yang banyak kalsium. Tauhu, broccoli, kekacang, sayuran daun hijau.

try campurkan susu dgn madu lebah...in sha allah boleh minum..

sy pn sme...xtau mcm mn risau keadaan baby...☹️☹️

sy minum farm fresh kurma je...itu je sy mampu telan

sy minum susu best goat,,beli di mydin