jauh dengn husband

my husband exciden 3hari yg lepas.. sy sngt rindu n risau keadaan dia.. apa nk jadi kn,sy duk umah mak sy,dia duk umah mak dia,.. mak dia yg rawat dia .. so i rasa down sngt bila xdpat cium bau badan husband.. nasib ada baju husband yg blom sy bsuh untk tidurkn sy .. klau x,sy mmg xboleh tdo.. lagi pon sy dh masuk 17minggu, dh terasa pergerakkn bby .. pasti bby pon rindu kt ddy dia sebb ddy dia sllu usap perut sy .. ??? klau boleh sy nk balik jer umah mak dia,tpi, sy ngn mak dia xberpa oky .. hp husband pon rosak disebbkn exciden tu,so,sy ngn dia just boleh call pkai hp mak dia.. sy bukan xnk call or apa klau husband xcall, takut ganggu mak dia... coz sy bukan menantu pilihan.. ?? sngt2 rindu kt husband .. klau dia dlam keadaan sihat nk jauh ngn sy xpe.. ini dlam keadaan mata bernanah,bengkak,, ngn mulut jahit luar dlam .. omg!!! sngt2 remok hati sy .. then.. time dia exciden,mak dia mmg tahu,tpi langsung xcall sy .. dia exciden pagi keluar umah krja 7.45.. time tu lh dia exciden.. n then,sy trbukak hati call mak dia ingt dia ada kt umah mak dia,mak dia jwab,ckap xde kt umah .. ni ada kt hosptal dia exciden.. sakit perut sy n sngt2 trkejut... ??? dia pon rindukn sy,sy pon rindukn dia.. tpi apa nk buat ... ujian yg allah bagi terlalu besar buat kmi .. ??? dlam keadaan sy mcm ni ... berjauhn sebb husband sakit ... omg!!! ??? sngt2 sedih,rindu ... rasa remok hati ni.. ??

41 Các câu trả lời

Fikir ttg husband sis dlu .ttg mil kemudian sis ..kesian husband sis tu .. sis sepatutnya berada di sis suami ..jaga dia .. percayalah sis ,dlm keadaan ni dia amat memerlukan sis

Bg sy , demi suami , better pergi jga suami .. pekakkan tlinga ja sis , kuatkan hati demi bby dgn suami .. abaikan apa sengketa antara mertua ..

Better sis pergi lah ziarah .. kalau sis pergi ziarah suami .suami sis pun rase seronok tgk sis ..biarkan lah mak dia nk ckp ape pun .lagi pun sis Ada hak nak jumpe suami 😊

5y trước

itu lah sis.. ari tu time dia ada kt hosptal lagi,sy dtang baru dia mkan semua.. tukar baju dia pon sy .. dia xsuh mak dia buat pon .. terasa sangt hati ni mcm org asing ... langsung xpandang sy ... sy duk ngn dorg pon nmpak sngt muka trpksa fmly dia tu ... tpi husband fham sy xdtang semua ... husband pon ckap xyah dtang,sebb dia tahu fmly dia mcm mna ngn sy

Kuatkan semangat..balik je kampung .....mungkin ini hikmahnya....perbaiki hubungan dgn mertua...buktikan pilihan suami sis adalah yg terbaik....bnyak berdoa pda allah

Sis kalau weeks 17 tu sis dh kuat xdak alahan better pergi la jaga suami. Bab MIL tu lantak lah kan.. Kesian suami dia memang perlukan kita sangat2

Rasanya elok sis balik rumah mil sis. Boleh jaga suami sis. In Shaa Allah ada hikmah disebalik kejadian. Mungkin mil ok lepas tengok sis ambil berat pada anaknya

Pergi je lawat husband sis,, pasal mk mntua sis jgn fkir dulu... yg pnting sis g je lawat husband sis,, maybe husband sis pn prlukan sis waktu2 sakit ni

Sis baru je 17w. Masih ok lagi nk ke hulu hilir.. Pergi laa lawat.. Bawa husband tgl dgn mak sis & sis jaga laa.. Kenapa sis suruh mak dia jaga?. 😌

nasihat mummy ialah banyakkan buat solat tahajud dan hajat...minta Allah lembutkan hati mak dia..In Shaa Allah usaha dulu lepas bertawakkal la...

Pergi je lawat husband u. U have the right sis.. cubalah berbaik dgn mil. I tau perasaan bukan menantu pilihan ni. Keep strong