Due Date 27/7

Huhh tak sabar rasanya tggu baby ni lahir ..Macam sekejap jer rasanya masa tu berlalu ..Moga kita smua dipermudahkan bersalin nanti ..Aminn

12 Các câu trả lời

insyaAllah semoga dipermudahkan urusan kita semua Amin. due date saya 23hb 7 hehehe. excited campur nervous, sbb 1st baby. Tawakkal ja laa 💖💪✨

aamiin..in sha Allah..semoga urusan kita semua dipermudahkan..due date sy 14.7 🙈

5y trước

Gud luck yer💪

Doa bebanyak ek..semoga urusan dipermudahkan..

Same due sy. 27.7..tpi kena msuk awl. Sbb kencing mnis wktu hmil

5y trước

samalah sis. saya pun mungkin masuk awal sebab diabetes time preggy huhuhu.

Amin...semoga dipermudhkn segala urusan...

Semoga Allah permudahkan segala urusan. Amin ❤️

Aminnn. Due saya 19/7 tp gh dok pujuk kua awal 😁

5y trước

Dokter tak bagitau pula ..dia cuma bgi iron tablet jer sbab darah saya kurang ..

Ehhh sama la due date kita..insyaallah amin3x

5y trước

2.8 sdh sis berat baby

Smoga dpermudahkan Amin...

smoga dpermudahkn..amin2