Suami Isteri Dilarang Berhubungan Saat Haid Kerana Boleh Dijangkit Kuman!

Hubungan intim bersama pasangan mendatangkan kebahagian dalam rumah tangga. Walau bagaimanpun ramai yang menutup mata dan berhubungan saat haid meskipun ia dilarang dalam Islam. Berhubungan saat haid tidak dilagakkan kerana ia mendatangkan bahaya kepada suami isteri. Sebaiknya elakkan bersama pasangan ketika tempoh ini! Meh baca ni: https://my.theasianparent.com/bahaya-seks-ketika-haid Apa pendapat anda tentang isu ini? Boleh ke kalau kita buat hubungan seks pada akhir-akhir haid?

Suami Isteri Dilarang Berhubungan Saat Haid Kerana Boleh Dijangkit Kuman!
4 Các câu trả lời

sex during period haram. sampai dah kering darah and mandi wajib dulu bru boleh having sex.

Dalam islam, tak boleh. Sebab memudaratkan kesihatan isteri

Dalam Islam, haram

betul betul betul