bleeding issue

hi. hrp mommies bantu sy. usia kandungan sy baru 5minggu. Lepas bersama suami, kluar darah drpd vagina sy..Sy terus pergi hospital, & Dr buat transvaginal scan & speculum.. tp yg kelihatan hanya kantung tanpa janin..soalan sy, adakah sy telah keguguran janin atau janin masih belum berkembang lg?

2 Các câu trả lời

Elakkn bersama suami dlu ye sis...kandungan sis awl lg...dlm 8mggu nnty akn nmpk janin nya

4y trước

Sy tw pregnant mmg xbersama ngn suami...risau sbb bby first..usia kandungan 5bulan bru bersama....sy bleeding truk sis...mmg xlarat...bgun hnya untk mndy...mkn pon kt tempat tdo je