Perut baby kecik

Hi..hri tu g jumpa pakar kt hospital doc scan ckp perut bby kecik..sy dh 34weeks tapi scan 31weeks..sy check up klinik swasta..doc klinik ckp semua norma sblm ni..next checkup bru nk tnya semula..ada apa2 tips x?? Sbb nnti bln dpn doc hospital sruh dtg, kalau kecik jgk kene bersalin 38weeks..sy dah la ada gdm dan gbs..risau bby warded lama2..

3 Các câu trả lời

Bersalin 38weeks normal je..xperlu warded kalau xde masalah lain

5mo trước

Hri tu doc ckp boleh norma je..sbb gdm gbs cuma xleh lebih dri due date je..cuma risau perut kecik tu jela..kalau ok xde apa2 alhamdulillah la