berat baby

Hye mommies ... Nak tanye saye check up klinik selalu tuu dieorg ckp berat bby 2.7 kg .. Bile pegi check up hospital tadi doc kt sane ckp berat baby 2.4 kg .. Doc tu ckp perut nampak besar , air ketumban pn oky , tp knpe baby kecik .. Lepastu die ckp lgi kemungkinan sbb ketinggian saye .. Tinggi saye 170 .. Berat saya dkt klinik 69.2 ... Dekat hospital 68.9 pulak ... Lain2 pula bacaan ... Then doc hospital tu ckp semuanya oky , takpelah u dtg minggu dpn utk check jantung baby ... Kemungkinan jgak boleh kene tahan wad .. Due date saya 17-9 ... Apa saya nak buat ?? Risau baby sht ke tak ?? Gerak baby alhamdhulillah oky ...

1 Trả lời

Mesin scan ni operator based, lain org handle lain juga bacaan dia.hehe.