25week bby no4

assalam..hai semua,sy nk tnye sy dh 25week,smlm checkup kt kk misi ukur perut sy dye ckp perut kecik,tp sblm cek di kk sy dh buat detail scan kt hospital kerajaan,dktor pakar ckp bby ok xde kecik..jdi sy nk tnye normal ke klu ukur guna tali pengukur kt kk tu dpt saiz kecik??? #mohonpencerahanibu2ygberpengalaman😁#ingintahu

1 Trả lời

Saiz perut kecil dan saiz bayi dlm rahim adalah 2 perkara berbeza. syukurlah perut kecil dan baby OK. 😊