Bersalin normal mintak epidural?

Hospital kerajaan boleh ke request nak epidural masa kita dalam labour room untuk yg bersalin normal mcm hospitak swasta

15 Các câu trả lời

Hospital UM ada quota, mungkin tak dapat epidural. Hospital Sg Buloh bersalin 4 pagi tak de doktor bius, tak dapat epidural.

tumpang tnya epidural ni utk apa ye? dan ada side effect ke? induce tu apa pulak ye 😅 #1stbaby

Epidural ada side effects kn

1y trước

Saya rasa lemah tulang belakang untuk sebulan lebih. Lepas tu tak rasa apa dah.

Bukan semua doktor bagi tu kalau kerajaan.

epidural tu untuk ape?

1y trước

kurangkan rasa sakit contraction