Bersalin normal dengan epidural

Assalamualaikum..boleh share x sape penah bersalin normal ambil epidural..org ckp ambik epidural xsakit mase nk bersalin.#ingintahu #pleasehelp #bantusharing .kesan lepas ambil epidural ade x...sape ade pengalaman boleh share..

2 Các câu trả lời

epidural ni bgantung ..kalau awk nak blh je ambil..tp kene tahu la jgk 1)rasa contraction..sakit sama je mcm org lain..contraction tu,cuma...masa dia jahit tu xrasa ap laa ..tu jea.. 2)kesan dia,smpai skrg ank sy dh masuk 4 tahun..sy masih lagi sakit pinggang..blakng ni..mcm xde kesudahan...xleh angkt brg brt sikit..smpai la sy dh pregnan skrg pn sakit lg rasa...xhilang2..

11mo trước

Sma la kita😌sakit dia x leh bawa bincang

Maaf xde pengalaman, tp kt hsptl kerajaan payah nk dpt. Hsptl swasta mungkin blh request,

1y trước

sy msuk hospital kerajaan..dr y pujuk suruh ambik..bgantung pada hospitl kot...usm kota bharu kelantn.