UPT clear blue digital negative

Hm sedihhhnya. Minggu lepas try yg bukan digital naik 2 line samar. Tadi try digital tulis NOT PREGNANT. Sekarang hari ke 63 dari tarikh 1st period duh. ????????? positive ke takkkk uwa

7 Các câu trả lời

Samaa. Saya guna upt strip naik positif tapi samar2, tapi clearblue digital tulis not pregnant. Tapi simptom2 tu ada dah. So keliru. Tunggu lagi seminggu mcm mana. Baru gi klinik. Dah delay 3 hari period.

2y trước

Hi baru balas ni kisah 2 tahun lepas😂time ni tak pregnant sis. Tp tak lama lepas tu dah pregnant anak dah 1 tahun❤️

Try la lagi sis another kits....beli yg murah je dkt shopee pon boleh dapat

Macam mana result sis? Dah check doktor?

2y trước

alhamdulillah 😊

Skrg ni mcmna sis? Pregnant ke x?

Sis DH bpa lama x priod??

Baik g scan

skrg period x?

2y trước

Hi sis. Ni 2y ago mmg tak pregnant. Lepastu period lepastu tak lama baru betul2 pregnant. Alhamdulillah. Anak dah 1y❤️