CLEAR BLUE DIGITAL TUNJUK PREGNANT

Hi, ada siapa boleh share pengalaman guna clear blue digital tulis pregnant tp 3 hari lpas tu, mcm period.. dilema smada pregnant ke period. ?

CLEAR BLUE DIGITAL TUNJUK PREGNANT
8 Các câu trả lời

Saya sis. Sblm dpt tau pregnant, sy dtg light brown discharge penuh Pentiliner selama seminggu. Pd masa tu sy fikir normal period sampai la tergerak hati nk test dgn upt sbb period kalini pelik. Sy guna 3 jenis upt. 1st mesti lah guna yg murah dlu kan haha sbb nk jimat. Bli bundle Shopee. Tgok2 double line cair. 2nd test Watson brand. Double line. 3rd test baru confident pkai clear blue. Yeshh dpt 3+ weeks 😁. Tp light brown discharge sy continue. Lps tu sy g klinik. Test positive. Then dia buat surat refer hospital. Sy pun g cek dgn pakar O&G di PPUM. Finally result Alhamdulillah xada treatening miscarriage ke ectopic ke apa. Everything normal. Cuma Dr pesan jgn byk jln, jgn angkat berat semua. Makin besar kandungan lama2 light brown discharge pun berkurang. Masuk 6,7 bln dh completely xada 😉

Sis, macam mana update. Pregnant atau tidak ye. Mungkin boleh share dekat sini untuk rujukan Ibu2 lain yg hadapi masalah sama.

Saya pon time 5 weeks pon ada keluar brown discharges penuh satu pad. Alhamdullilah kandungan dah berusia 28 weeks.

25.6 sy cek pregnant,lpstu 27.6 sy cek balik not preg...tp blom period...lps 2 mggu baru period

bedrest sis , jaga diri jgn byk bergerak , sy pernah bleeding ms 6weeks-7weeks , semoga dipermudahkan

1y trước

sis bleeding brpe hri wktu tu??bleeding mcm period ke?

Hai sis. Boleh sayaa tau. Sekarang sis pregnant or not?

maybe spoting tu kot... pape confirm kt klinik

Better check klinik sis

4y trước

Semoga dipermudahkan ye sis ♥️