epidural

hiii mommiesss. siapa ada pengalaman ambil epidural di hospital kerajaan? boleh share? some kate tak berkesan pun some kata berkesan hahaha. tlong saya mommiessss

1 Trả lời

hai mommies sy pon epidural .. 😍😍 sy bukaan mlm tu 4cm lmbt bukaan sbb kn d trlalu lewt malam mmg pakar bius suggest untk epidural klo x mmg x tdoq malam .. tp epidural saya jnis drg msuk kan wayar dr tulang blkng kalau kata terlampau sakit sngt cntrction tekan je butang yg dia sediakn then ubat akk msuk dr tulang blakang ..

5y trước

gov. mommies.. sorry ma tmya knp plan na amik epidural ye? tp effect epidural smpai skrng belakang sy sakitt.. double la skit masa tgh pntang sbb duk mnyusu bby .. 😢😢