Epidural tahan sakit

Hi mommies, nak tanya kalau amik epidural betul ke ada kesan sampingan selepasnya? N berkesan betul² ke epidural ni masa sakit contraction tu? Boleh share tak pengalaman?#ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

mostly kawan2 sy dh bersalin ambik epidural, semua ckp ade. katanya lagi mudah rasa sakit pinggang. berkesan x berkesan ikut keadaan badan ibu, so susah nk jangka. tp x salah pun ambik sbb toleransi stiap org dgn kesakitan x sama.