Mom

Hiii mom to be ?? nak tanya, normal tak kalau kita asyik rasa nak terkencing tapi bila kencing hanya sedikit sahaja air kencing yg dikeluarkan? Sekarang kandungan saya baru 15weeks??

3 Các câu trả lời

yes its normal but if sakit bila kencing means its urinary tract infection. u can drink air kelapa.and do let ur kk know.

5y trước

Tq 😘

Normal sebab baby dah menekan pundi kencing, ruang makin terhad 😅