Hamil 15weeks asyik kencing tapi tak banyak minum air

Hai..sy hamil 15weeks ari ni.. sy nak tanya pendapat jika ada yg pernah mengalami.. kebelakangan ni sy asyik nk pergi kencing jer tak kira waktu..sy kencing macam biasa ,tak ada sakit,tak ada kotor apa semua tu..tapi sy minum tak lah banyak smpai sy nak kena kencing banyak kali..simptom2 lain apa semua tak ada..sakit2 tu semua mmg xda dr mula tahu hamil lagi..yg ada cuma puting rasa ngilu2 jer dan bahgian ari2 tu kdg2 rasa penuh bila nk menunduk..sakit pinggang tu ada jgk tp sy anggap biasa jer..cuma sy rasa pelik bab kencing tu jer.. ada sesiapa pengalaman cm sy seawal kandungan 15weeks x?

2 Các câu trả lời

klau risau boleh try pi klinik,takut kencing kotor atau apa2 je

2y trước

baik lh..nanti sy pergi klinik..trma ksh ya😊

mmg la. sbb baby makin membesar menekan pundi kencing mommy.

2y trước

owh jadi normal lh ya..sbb sy dh 2 kali hamil sblm ni xpnh kna mcm tu..dkt2 hari baru ada jadi mcm tu😊