Ikhtiar hamil

Hii saya dah cuba dri tahun lepas .. sampai skrng tak lekat .. dulu pernah mengandung tpi luar rahim … ada apa apa yg patut saya lakukan utk hamil 😢 Mknn or pape

2 Các câu trả lời

pertama sekali awk kna yakin yg anak adalah rezeki dr Allah.. bykkn berdoa dan yakin yg rezeki Allah ini dia akan bg pada masa yg tepat. selain dr berusaha, contohnya jika ada berat bedan yg obese, cuba dptkn berat badan yg normal, kerana obesity mempengaruhi hormon untuk kehamilan juga, kedua kenal pasti tarikh ovulasi awk dgn tpt supaya senang untuk adjust masa untuk bersama dan mndapatkn hasil yg terbaik :) moga bermanfaat

cuba amalkan mkn asid folid