barut

Hii. Nak tanya, selalu barut baby guna berapa Lama yee? Dan penting ke. #takdepengalaman #firstbaby #35week's

1 Trả lời

Pendapat sy la ya. Sy xguna..😅 bedung baby ja sy wajib. Tu pun sbulan pertama utk elak trkjut. Sbb doc ckp barut xmmbntu. Kalau nmpak perut baby mcm besar tu disbbkn organ dalaman dia bsar tp saiz prut dia msih kecik. Lpas mndi sapu minyk yuyi kt tpak kki, perut n blkg bdan nk bg dia slesa. Da 1 tahun pn baby sy. 😊

5y trước

Betul jugak kan. Anak kita, xkan kita x jaga elok2