Minum Air Gula/Glucose

Hii, nak tanya. Dalam tempoh puasa sebelum/selepas minum air gula, boleh minum air kosong ke?

17 Các câu trả lời

saya minum air kosong lps minum air gula terus muntah, muntah habis keluar balik air gula tu. Terus tak valid 😂

Misi tempat saya ok je bagi minum air masak. Dia cakap minum air xpe. Yang penting jangan muntah je.

kk saya kata boleh minum seteguk 2. saya minum la 2teguk bg lega tekak kalau x rasa nk muntah.

Saya dah selamat minum air gula tanpa minum air kosong selepasnya, thank youu semua🤣

1mo trước

Selalu result dpt lepas seminggu. Kalau kk call tu, maksudnya sangkut la tu.. Kalau tak sangkut, deme tak call.

Sy check swasta, takde masalah minum air masak.. result sy pun cantik jee sis

kk biasanya tk kasi. kalau swasta ada yang boleh setakat bilas tekak.

boleh sis