Perut kerap mengeras

Hii mommy.. skrang 36weeks perut kerap mngeras bila brdiri rasa berat jaa mcm nak trkeluar 😂 asyik nak buang air kecil jer.. kt bawah rasa mcm mencucuk2.. 2/3 hari nii panties kerap basah nak kata air ketumban tp sikit jaa kluar dlm 3/4 titik cmtu.. bila brjalan bnyak mesti leaking.. tp baby dlm perut active.. tknak pergi hospital lg sbb tkdk apa2 tanda lg😅

1 Trả lời

Kekerapan mengeras tu kalau selang beberapa minit yg sekata, ditambah dgn leaking, kalau saya jadi puan, saya segera ke PAC HOSPITAL untuk pemeriksaan. Tak kisah lah bila dah buat pemeriksaan, doktor discaj or not. Sebab kita tak tau apa berlaku pada kandungan.