Pendarahan sedikit

Hii... mommy's semua. .sya nak tanya pengalaman mommy's semua...pernah ke mengalami pendarahan sedikit pada awal kandungan?. .semasa saya mengandung anai pertama. .tak pernah berlaku pendarahan sedikit. .tapi for the second baby. .sya ada pendarahan sedikit...mcm tompok darah. .ia nya kerap. .sehari 5 ke 6 kali tukar pantyliner. .adakah yang saya alami ini serius atau tidak????...tolong saya. .berika. Sya tips dan semangat. .tq mommy's semua. .

14 Các câu trả lời

please pegi check ye mommy, bab² spotting or bleeding ni either normal or threatened miscarriage

Turun darah semasa hamil adalah tak normal. Sila jumpa dr untuk kepastian

kalau rasa was was pergi cek

tkda pglmn