Gender Scan

Hii mommiess.. nk tnya.. bila wktu ssuai untk Gender Scan? Sy lgi smggu nk msk 20w dh ☺️ excited sgt nk thu gender baby ☺️?

1 Trả lời

Boleh dh tu.. 20w ke atas boleh scan dh.. alang² buat skali dgn detailed scan..

5y trước

Sy skg dh 22 mnggu. Mnggu lps mse sy ade check up kt hosp utk wt detailed scan,klo ikutkn dh bleh nmpk dh jntina pe tp bby xmo tnjuk plak sbb mse scan tu die tgh dok kepit. Doc kate klo nk tgk kne tnggu die kangkang dlu. Hrp2 lps ni scan lg die dok kngkang la,jgn dok kepit..sy pn excited jgk nk thu bby sy ni boy ke girl. Hehe..