Scan gender bila sesuai?

Hai semua. Nk tnya klau klinik swasta selalunya prefer berapa minggu yer scan gender? Hri tu dh scan dkt kk 20w doc nmpk gender tp xberapa jelas.. so ingat nk repeat scan dkt swasta pulak, nk bg suami tengok skli,hri tu saya pegi sorang je dia kerja.. boleh kongsi x ibu2 semua. 🤗 #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

20w mmg boleh dah pun tgk gender. Kk kadang mmg tak berapa jelas. Terus je ke swasta untuk scan ☺️

Dah lbh 20w kan? Dah boleh dah scan gender di klinik swasta asalkan baby bg kerjasama 😊