Baby kurang bergerak

Hii momies,,usia kandungan saya baru 21 weeks & selama 2 minggu ni stiap hari ada rasa bergerak selalu & kerap kali cuma sejak 2 hari ni kurang rasa pergerakan..saya nak tanya normal ke??Ada momies enah rasa mcmtu juga tak? risau jugak

2 Các câu trả lời

awal lg mummy. sbb anak kecik sgt lg. below 28w klau gerak smggu skli pun biase. sebulan skli pun ade. dah 28w above klau kurg 10 gerakan sehari baru perlu risau

4t trước

ha ah itulah tu lepas g cek doc cakap benda yg sama..taklaa risau sgt☺Trima kasih mommy respon😁