Tips Kekalkan Seri Wajah Bila Mengandung

Hii ibu.. Sya pregnant dah msuk 7 bulan. Muka sya langsung xda seri. Sya pakai bedak ka gincu ka. Ttp jga xda seri. Mcm mna nak kekalkan atau dptkan seri itu balik ah?? Klo ibu yg lain mngndung saya tngok cantikk jer muka drng. Bagi tips please. Takot nnty suamii tak selera tngok muka saya. Haha

2 Các câu trả lời

Hy sis.. Bby tengah ambil seri laa.. Nnti bby lahir comel je, biar laa kita takde seri.. Tp org kta, klu muka kita x berseri.. Naik jerawat, nnti kluar.. Baby boy.. Good luck sis💕

5y trước

Ada pulak yg ckp klu nampak hilang seri bby girl dh tarik seri tuuu huhu

pmbawakn baby jgk sBna ny , mcm sy klau xpreggy kurg mekap2 ni , time preggy hari2 nk melawa , baby boy 😊