Kemurungan atau Stress?

Assalamualaikum.. Dlm ni ada x yg sma mcm saya,, kdang" mnangis tiba" kdang menghayal, kdgmcm rsa xda smngat hidup langsung.. Agak" sya trlmpau stress ka? Kdg trpikir juga nak t*kam diri sendiri.. Tgok cermin pun prsan mcm muka" ptus harapan hdup..sbnrnya x taw ni kemurungan ka atau da sakit mental..Btw sya ada anak 2 org 6&5 thn dn sdg mngndng.. Ekonomi x pyh tnya mmg serabut truk..Agak" mcm mna sya bole tenangkn pikiran ya.. Skg da 31w xpi brg bby langsung xda beli .. Mcm xda smngat je.. #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Jangan ambik mudah ye kalau ada rasa perasaan yg camtu. Perhati kan pattern tu, awak kerap rasa macam tu ke? Kalau ye, pergi buat saringan kesihatan. Boleh tanya nurse in charge nanti.

jumpa yg pakar sis. mntk mereka cek adakah sis murung/stresss. jumpa psychiatrist. tak perlu swasta, kerajaan pun ada